Administrare imobil

imobil asociatie de proprietari administratratie

As Complet Serv SRL, ofera servicii de administrare imobil, servicii de contabilitate, administrare tehnica, precum si servicii conexe acestei activitati.

As Complet Serv SRL, pune la dispozitia Asociatiei:

Software-ul: (avand licenta programului) Proprietarii pot face plata online in contul asociatiei, prin platforma programului cat si la automatele de plata.

Aceste operatiuni de intretinere necesita o dotare tehnica adecvata si fac parte din activitatea noastra de administrare imobile. Alaturi de Comitetul Executiv, participam la receptia fiecarei lucrari executate pentru a ne asigura ca totul a fost indeplinit in cele mai bune conditii.

In cazul Asociatiilor de Proprietari care au spatii verzi in jurul blocurilor, acestea trebuie intretinute de personal specializat, rolul administratorului fiind de a angaja persoane calificate si de a efectua platile necesare. Buna organizare cu care ne recomanda ne ajuta sa fim proactivi in activitatea noastra. Astfel, informam la timp Comitetul Executiv al Asociatiei in legatura cu efectuarea lucrarilor necesare si oferim sprijin in gasirea celei mai bune oferte, la un raport optim calitate-pret.

As Complet Serv SRL este partenerul ideal, pe termen lung, al Asociatiei de Proprietari din care faceti parte!