Sistem iluminat cu senzori

sistem iluminat senzori bucuresti

Descriere

Plafoniera MF0011-17705 este un corp de iluminat ce poate fi amplasat in interiorul locuintelor (apartamente, birouri, restaurant, hoteluri, scari de bloc s.a.). Aceasta este prevazuta cu senzor de miscare 360º, soclu 2 x E27 si se poate echipa cu becuri din categoria A++, A+, A, B, C, D, E in limita a maximum 2 x 40W.

Senzorul de miscare comanda temporizat iluminatul becurilor la detectia miscarii persoanelor, in functie de luminozitatea existenta. Acesta are doua butoane: pentru reglarea pragului de luminozitate (3 ÷ 2000 Lux) si al timpului de intarziere (min. 10 ± 3 s; max. 2 min ± 30 sec).

In conditii de detectare a miscarii (max. 6 m) si atunci cand luminozitatea este sub pragul selectat, becurile se aprind. Acestea functioneaza continuu (fara intreruperi), daca persoana se afla sub senzor.

Spatiul de depozitare a plafonierei trebuie sa fie inchis, uscat, cu temperaturi cuprinse intre – 20°C si + 50°C, fara praf si intr-un mediu lipsit de substante active chimic. A se evita depozitarea sa pe termen lung, in locuri expuse la actiunea razelor solare.